Mafaldine με λουκάνικο

stampa
Οι Mafaldine ταιριάζουν τέλεια με σάλτσες κρέατος. Σε αυτή τη συνταγή σας τις προτείνουμε με ένα δυνατό και πλούσιο ραγού λουκάνικου.
Συνταγές με [κρέας, ψάρι κ.λπ.] Κρέας
Αρ. Ατόμων:
4
Δυσκολία:
Χαμηλή
Απαιτούμενος Χρόνος:
25'
Διατροφικές Πληροφορίες
ανά μερίδα ζυμαρικών που προετοιμάζεται σύμφωνα με αυτήν την συνταγή.

Θερμιδική Αξία
762Kcal - 3190Kj
- Πρωτεΐνες
14g
- Υδατάνθρακες
79g
- Λιπαρά
34g

 
350 γρ
 Φρέσκο λουκάνικο
 
400 γρ
 Βούτυρο
 
50 γρ
 Ντοματίνια τσέρι
 
10  
 Cipolle medie
 
0.5  
 Ζωμός λαχανικών
 
2 κουτάλες
 Αλεύρι τύπου "00"
 
1 κουτάλι
 Lambrusco
 
1 ποτήρι
 Αλάτι
 
-

Προετοιμασία

1
Αφήστε το λουκάνικο σε βραστό νερό για ένα-δύο λεπτά και κόψτε το σε ροδέλες.
1
Σοτάρετε στο βούτυρο το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, προσθέστε το λουκάνικο, σβήστε με το κρασί και αφήστε το να εξατμιστεί. Προσθέστε το αλεύρι, τα ντοματίνια κομμένα σε ροδέλες, το ζωμό και βράστε για δέκα λεπτά.
1
Βράστε τις Mafaldine της Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό, σουρώστε μόλις γίνουν al dente και προσθέστε το ραγού λουκάνικου.

Η Συμβουλή του Σεφ


Προσθέστε στο ραγού τρεις κουταλιές της σάλτσας Basilico της Barilla.

Προτεινόμενο κρασί


Για αυτή τη συνταγή συνιστούμε ένα καλό κόκκινο κρασί με ωραία αρώματα φρέσκου μούστου και ώριμων κόκκινων φρούτων, καθαρό, δροσερό και αρμονικό στον ουρανίσκο με ελαφρώς πικρή επίγευση, όπως ένα Lambrusco Mantovano ή ένα Sangiovese di Romagna.

Αναζήτηση συνταγών

Συστατικό:
cerca
mi sento fortunato
Σύνθετη αναζήτηση >