Lasagne all' Uovo με γαρίδες, τόνο και κάπαρη

stampa
Πρόκειται για μία απλή συνταγή, αλλά με πλούσιο και νόστιμο τελικό αποτέλεσμα.
Συνταγές με [κρέας, ψάρι κ.λπ.] Ψάρι
Αρ. Ατόμων:
4
Δυσκολία:
Μέτρια
Απαιτούμενος Χρόνος:
50'
Διατροφικές Πληροφορίες
ανά μερίδα ζυμαρικών που προετοιμάζεται σύμφωνα με αυτήν την συνταγή.

Θερμιδική Αξία
499Kcal - 2079Kj
- Πρωτεΐνες
32g
- Υδατάνθρακες
39g
- Λιπαρά
23g

 Αποφλοιωμένες ντομάτες
 
800 γρ
 Καραβιδούλες
 
200 γρ
 Μοτσαρέλα
 
200 γρ
 Τόνος σε ελαιόλαδο
 
100 γρ
 Μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
 
15  
 Κάππαρη σε άλμη
 
1 κουτάλι
 Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
 
4 κουτάλια
 Βούτυρο
 
-
 Ρίγανη
 
-
 Μαϊντανός
 
-

Προετοιμασία

1
Σε μία κατσαρόλα, μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για περίπου 10 λεπτά το ελαιόλαδο με τα αποφλοιωμένα, προσθέστε τις γαρίδες, τον τριμμένο τόνο, τις ελιές κομμένες σε φέτες και την χοντροκομμένη κάπαρη, μία πρέζα ρίγανη, ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι.
1
Βουτυρώστε ένα ταψί και ρίξτε μία στρώση σάλτσα, φτιάξτε μία στρώση με τρία φύλλα Lasagne με αυγά της σειράς La Collezione της Barilla, σκεπάστε με άλλη μία στρώση σάλτσα και μία χούφτα κύβους μοτσαρέλας.
1
Προσθέστε εναλλάξ σάλτσα και λαζάνια, καλύψτε καλά την τελευταία στρώση με τη σάλτσα για να ψηθεί ομοιόμορφα. Ψήστε στο φούρνο για είκοσι λεπτά στους 200/220°C. Αφήστε το να ξεκουραστεί για δέκα λεπτά πριν το σερβίρετε.

Η Συμβουλή του Σεφ


Χτυπήστε την κάπαρη στο μπλέντερ με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και απλώστε την πάνω στα λαζάνια πριν να τα σερβίρετε.

Προτεινόμενο κρασί


Γι 'αυτό το νόστιμο πιάτο με τα πολύ χαρακτηριστικά αρώματα, ταιριάζει ένα κόκκινο απαλό κρασί, με μέτρια υφή, εξελιγμένο, ώριμο, όπως ένα Cerasiolo di Vittoria ή ένα Pinot Nero dei Colli Piacentini.

Εναλλακτικό σχήμα ζυμαρικού



Lasagne Verdi all'Uovo Emiliane Barilla 

Αναζήτηση συνταγών

Συστατικό:
cerca
mi sento fortunato
Σύνθετη αναζήτηση >