Spaghettini με κυδώνια, καραβίδες και γαρίδες

stampa
Οι γεύσεις της θάλασσας δένουν αρμονικά με τα Spaghettini, δημιουργώντας μία νόστιμη και δελεαστική συνταγή.
Συνταγές με [κρέας, ψάρι κ.λπ.] Ψάρι
Αρ. Ατόμων:
4
Δυσκολία:
Μέτρια
Απαιτούμενος Χρόνος:
25'
Διατροφικές Πληροφορίες
ανά μερίδα ζυμαρικών που προετοιμάζεται σύμφωνα με αυτήν την συνταγή.

Θερμιδική Αξία
471Kcal - 1969Kj
- Πρωτεΐνες
38g
- Υδατάνθρακες
71g
- Λιπαρά
2g

 
350 γρ
 Ντομάτες σε τσαμπί
 
400 γρ
 Καραβιδούλες
 
300 γρ
 Κυδώνια
 
20  
 Καραβίδες
 
10  
 Καυτερή πιπεριά
 
1  
 Μαϊντανός
 
-
 Αλάτι
 
-
 Πιπέρι
 
-

Προετοιμασία

1
Καθαρίστε τις καραβίδες και τις γαρίδες και κόψτε τις σε κομματάκια, πλύνετε τα κυδώνια και κρατήστε το εσωτερικό τους.
1
Ροδίστε στο τηγάνι τα θαλασσινά, προσθέστε τη ντομάτα, ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κύβους, το αλάτι, το πιπέρι και την καυτερή πιπεριά και αφήστε να βράσουν για μερικά λεπτά.
1
Βράστε τα Spaghettini της Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό, στραγγίστε και σοτάρετέ τα στο τηγάνι με τη σάλτσα. Σερβίρετε πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Η Συμβουλή του Σεφ


Για να ξεφλουδίσετε τις φρέσκες ντομάτες, χαράξτε τις ελαφρά στο κάτω μέρος και βουτήξτε τις για 10 δευτερόλεπτα σε βραστό νερό. Κρυώστε τις αμέσως σε νερό και πάγο και ξεφλουδίστε τις με ένα μαχαιράκι.

Προτεινόμενο κρασί


Αυτό το πιάτο συνδυάζεται με ένα λευκό κρασί, ξηρό, ευχάριστα δροσερό και αρωματικό, με νότες βοτάνων και μετάλλων, όπως ένα Sauvignon Friulano ή ένα Arnei Piemontese.

Εναλλακτικό σχήμα ζυμαρικού



Capellini Barilla 

Αναζήτηση συνταγών

Συστατικό:
cerca
mi sento fortunato
Σύνθετη αναζήτηση >