Spaghetti με κρέμα μαϊντανού

stampa
Σε αυτή τη συνταγή τελικά ο μαϊντανός ανεβαίνει σε ρόλο κεντρικού πρωταγωνιστή και αυτό "σε συνεργασία" με ένα από τα πιο δημοφιλή σχήματα ζυμαρικών: τα Spaghetti.
Συνταγές με [κρέας, ψάρι κ.λπ.] Βότανα και μπαχαρικά
Αρ. Ατόμων:
4
Δυσκολία:
Χαμηλή
Απαιτούμενος Χρόνος:
15'
Διατροφικές Πληροφορίες
ανά μερίδα ζυμαρικών που προετοιμάζεται σύμφωνα με αυτήν την συνταγή.

Θερμιδική Αξία
415Kcal - 1735Kj
- Πρωτεΐνες
14g
- Υδατάνθρακες
68g
- Λιπαρά
9g

 
350 γρ
 Κρέμα γάλακτος
 
100 ml
 Cipolle medie
 
1
τριμμένο  Παρμεζάνα
 
2 κουτάλια
 Μαϊντανός
 
1 μπουκέτο
 Ξηρό λευκό κρασί
 
1-Feb ποτήρι
 Αλάτι
 
-

Προετοιμασία

1
Σοτάρετε το κρεμμύδι, που έχετε κόψει σε φέτες, με λίγο νερό και λευκό κρασί. Χτυπήστε το με την κρέμα γάλακτος, για να πετύχετε μία κρέμα, προσθέτοντας αλάτι.
1
Ζεστάνετε την κρέμα και προσθέστε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
1
Βράστε τα Σπαγγέτι της Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό, στραγγίστε μόλις γίνουν al dente και περιχύστε με την κρέμα μαϊντανού, πασπαλίζοντας με τριμμένη παρμεζάνα.

Η Συμβουλή του Σεφ


Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να προσθέσετε μία μπόλικο φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.

Προτεινόμενο κρασί


Αυτή η συνταγή, χαρακτηριστική και αρωματική, ταιριάζει με ένα ελαφρύ λευκό κρασί με έντονα και δυνατά αρώματα, όπως ένα Chardonnay Toscano ή ένα Gewurztraminer dell'Alto Adige.

Εναλλακτικό σχήμα ζυμαρικού



Spaghettini Barilla 

Αναζήτηση συνταγών

Συστατικό:
cerca
mi sento fortunato
Σύνθετη αναζήτηση >