Spaghetti με σάλτσα Pesto alla Genovese, στήθος κοτόπουλου και αντσούγιες

stampa
Μια απλή, γρήγορη και πρωτότυπη εκδοχή του Pesto alla Genovese: το αποτέλεσμα είναι ένα αρωματικό και γευστικό πιάτο.
Συνταγές με [κρέας, ψάρι κ.λπ.] Κρέας, Ψάρι
Αρ. Ατόμων:
4
Δυσκολία:
Χαμηλή
Απαιτούμενος Χρόνος:
20'
Διατροφικές Πληροφορίες
ανά μερίδα ζυμαρικών που προετοιμάζεται σύμφωνα με αυτήν την συνταγή.

Θερμιδική Αξία
778Kcal - 3255Kj
- Πρωτεΐνες
36g
- Υδατάνθρακες
63g
- Λιπαρά
42g

 
320 γρ
 Στήθη κοτόπουλου
 
150 γρ
 Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
 
60 γρ
 Πεκορίνο Ρομάνο
 
60 γρ
 Φιλέτα αντσούγιας
 
2

Προετοιμασία

1
Κόψτε το στήθος του κοτόπουλου σε κύβους.
1
Τσιγαρίστε το κοτόπουλο και την αντσούγια με το ελαιόλαδο για λίγα λεπτά και στη συνέχεια προσθέστε την έτοιμη σάλτσα Pesto alla Genovese της Barilla.
1
Εν τω μεταξύ, βράστε τα Spaghetti της Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό, στραγγίστε μόλις γίνουν al dente, περιχύστε με τη σάλτσα που προετοιμάσατε και σερβίρετε, προσθέτοντας λίγο τριμμένο πεκορίνο.

Η Συμβουλή του Σεφ


Το στήθος του κοτόπουλου πρέπει να βράσει το πολύ για 3 λεπτά, διαφορετικά θα στεγνώσει υπερβολικά.

Προτεινόμενο κρασί


Αυτή η ιδιαίτερα αρωματική συνταγή θα γίνει έντονη και γευστική. Σας προτείνουμε ένα φρέσκο και απαλό λευκό κρασί με τη σωστή οξύτητα και περιεκτικότητα σε αλκοόλ, όπως ένα Sauvignon ή ένα Blanc de Morgex et de La Salle.

Εναλλακτικό σχήμα ζυμαρικού



Spaghettini Barilla 

Αναζήτηση συνταγών

Συστατικό:
cerca
mi sento fortunato
Σύνθετη αναζήτηση >