Capellini με λαχανικά και Pecorino

stampa

Μια χαρούμενη και πολύχρωμη συνταγή, που σίγουρα θα εκτιμηθεί από τα παιδιά.

Συνταγές με [κρέας, ψάρι κ.λπ.] Λαχανικά
Αρ. Ατόμων:
4
Δυσκολία:
Χαμηλή
Απαιτούμενος Χρόνος:
25'
Διατροφικές Πληροφορίες
ανά μερίδα ζυμαρικών που προετοιμάζεται σύμφωνα με αυτήν την συνταγή.

Θερμιδική Αξία
467Kcal - 1952Kj
- Πρωτεΐνες
14,7g
- Υδατάνθρακες
63,4g
- Λιπαρά
14,9g

 
350 γρ
Κομμένα  Κολοκυθάκια
 
150 γρ
 Καρότα
 
100 γρ
 Πράσινο μπρόκολο
 
80 γρ
 Πεκορίνο
 
40 γρ
 Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
 
3 κουτάλια
 Φρέσκια μέντα
 
 Αλάτι
 
 Πιπέρι
 

Προετοιμασία

1

Σοτάρετε τα κολοκυθάκια με μία κουταλιά ελαιόλαδο, κατόπιν τα καρότα για 1 λεπτό και κατεβάστε από τη φωτιά.

1

Ζεματίστε τα μπουκετάκια του μπρόκολου σε αλατισμένο νερό για 2 λεπτά.

1

Βράστε τα Capellini σε αλατισμένο νερό, στραγγίστε μόλις γίνουν al dente και σερβίρετε με όλα τα λαχανικά και γαρνίρετε με λίγο ωμό ελαιόλαδο.

1

Σερβίρετε με φρέσκα φύλλα δυόσμου σε λωρίδες και τριμμένο Pecorino.

Η Συμβουλή του Σεφ


Τα μπουκετάκια του μπρόκολου μπορούν να βράσουν στο νερό όπου έβρασαν τα ζυμαρικά, προσθέτοντάς τα λίγα λεπτά πριν από το στράγγισμα.

Προτεινόμενο κρασί


Vernaccia di San Gimignano

Αναζήτηση συνταγών

Συστατικό:
cerca
mi sento fortunato
Σύνθετη αναζήτηση >